Financieeladvies

Hypotheek advies

Verzekeringen

Vastgoed

Pereboom hypotheken & verzekeringen

Waar Freek Pereboom je mee kan helpen

Hypotheken, persoonlijke leningen, breed financieel advies

Freek Pereboom is ijzersterk hypotheekadvies. Op dat terrein adviseert hij al sinds 1998 voor diverse werkgevers en sinds 2010 als zelfstandige. De overheid heeft de regelgeving rond hypotheken aangescherpt. De rente is weliswaar laag, maar er moet meer worden afgelost, meer eigen vermogen worden meegenomen en de huizenprijzen zijn gestegen. Het is lastig om een hypotheek te krijgen. Freek heeft veel kennis en ervaring en kijkt heel breed naar de mogelijkheden die er wel zijn. Vaak is er meer mogelijk dan veel klanten aanvankelijk denken. Zo heeft Freek al honderden klanten vakkundig geholpen. Ook klanten die willen profiteren van de huidige lage rente, bijvoorbeeld door het oversluiten van hun hypotheek.

Ondernemers

Freek Pereboom helpt ook veel ondernemers aan een financiering voor hun vastgoed. Ook dan zet hij zijn brede kennis in, toont hij zijn betrokkenheid, legt hij helder uit wat de mogelijkheden zijn en komt hij met een advies op maat.

Consumptief krediet

Heb je een grote uitgave waarvoor je geld wilt lenen? Wil je kijken of je je huidige persoonlijke lening kunt omzetten naar een goedkoper krediet? Graag bekijkt Freek Pereboom samen met jou de mogelijkheden. Hij heeft toegang tot meerdere kredietverstrekkers, waarvan Interbank als marktleider en specialist in consumptief krediet zijn belangrijkste partner is.

Vragen? Neem contact op.

U kunt mij bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur (tussen 13.00 en 14.00 uur gesloten).

06 – 30 11 08 11

freek@pereboomhypotheken.nl

WhatsApp